Bouw en projectbegeleiding

Natuurlijk kunt u een verbouwing of nieuwbouw laten uitvoeren door een aannemer. Daarna een elektricien inhuren voor de bedrading. Vervolgens de hulp van een schilder inroepen voor het stuk- en schilderwerk. En uiteindelijk na de werkzaamheden een interieurarchitect in de arm nemen om de complete inrichting onder de loep te nemen.
Maar het kan gemakkelijker! A1 Interieurstyling neemt het gehele traject van verbouwing en herinrichting voor u uit handen en laat u verbaasd staan over de uitkomst.
Door onze bouwkundige achtergrond kunnen wij u vakkundig adviseren over een verbouwing en die ook uitvoeren naar uw wensen. Zelfs voor een nieuw te bouwen huis bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het eerste ontwerp tot aan belijning en styling: onze blik is gericht op het ideale eindresultaat.
Neem A1 Interieurstyling in de arm voor het complete pakket. Met één aanspreekpunt haalt u alles in huis voor een metamorfose: de perfecte oplossing voor zowel bouwkundige als de inrichtingsgerichte vragen. Het complete plaatje voor verbouwing, tegel- en schilderswerk, een lichtplan, gordijnen, meubelen: de compleet nieuwe inrichting. Waarom maanden in de stress en ellende zitten als A1 Interieurstyling alles voor u uit handen kan nemen? Uiteraard nemen wij de tijd om alle plannen met u te bespreken. Na de verbouwing houdt u geen kopzorgen over, maar wel een perfect, op maat gemaakt exterieur en interieur.

Een greep uit onze projecten

Tuinbank op maat

Momenteel werken we aan een nieuw model tuinmeubilair cq tuinbank.

Lees meer...