Ontzorgende bouwaanvragen en projectbegeleiding

Vaak komt er bij een interieuraanpassing ook een bouwkundig stukje werk om de hoek kijken. In sommige gevallen is er sprake van een complete verbouwing. Dit is voor ons reden die werkzaamheden mee te nemen in een totaalplan.
Samen met u – en eventueel uw architect – brengen wij uw ideeën gedetailleerd in kaart, waardoor bouw of verbouwing een eenheid gaan vormen met het interieur en mogelijk ook uw tuin.
Als er meer partijen betrokken zijn bij een project kan er een omslachtig traject ontstaan, waarin bijvoorbeeld ook vergunningen moeten worden aangevraagd. A1 Interieurstyling kan die bouwaanvraag en de begeleiding ervan overnemen. Zo houdt u meer tijd over voor persoonlijke of zakelijke prioriteiten en is één betrouwbaar aanspreekpunt uw verbinding met het project.
Tijdens omvangrijke(re) projecten zult u veelvuldig contact hebben met onze Builders Companion om via hem of  haar de grote informatiestroom te communiceren van en naar alle betrokken partijen. Naast deze stroom aan informatie en communicatie is bewaking van alle details rondom  budgetten en kwaliteit van het grootste belang. Hiertoe zijn veelvuldige locatiebezoeken onontbeerlijk

Een greep uit onze projecten

Keuken in de tomatenkas

Deze tegen de ronde achtergevel gebouwde kas is bij het huis getrokken waardoor de best wel kleine keuken meer dan dubbel zo groot werd.

Lees meer...