Horeca

Het is mogelijk om uw gehele concept door A1 Interieurstyling te laten realiseren, maar ook voor kleine projecten bent u  bij ons aan het juiste adres. Alles kan in dezelfde, eventueel bestaande, stijl worden uitgevoerd, uiteraard geheel op maat uitgevoerd. In de afgelopen jaren hebben wij voor de horeca verschillende projecten gerealiseerd, met daarbij onder andere het verwezenlijken van:

  • Verschillende soorten bars
  • Statafels
  • Barkrukken
  • Stoelen en banken
  • Lambrisering
  • Lampen en andere decoraties

De focus ligt altijd op een hoge kwaliteit en unieke uitstraling. Alles is mogelijk en alles is maatwerk. Wij werken bij voorkeur met Europees hardhout, een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product dat de hoge kwaliteit van de constructie verzekert. Door de gespecialiseerde afwerking zijn de meubelen alcohol- en waterresistent. Wij kunnen voorzien in maatwerk, passend bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Verder is niets standaard, speciale rondingen en opmerkelijke oplossingen zijn geen enkel probleem. Wij kunnen zowel  nieuwe projecten starten als de bestaande inrichting aanpassen aan uw wensen. Wij kunnen samen met u een nieuwe bar ontwerpen, of een van de architecten inschakelen met wie wij samenwerken.
Voor de horeca bieden wij een all-in concept voor het interieur met bijbehorende decoraties. U krijgt altijd na een eerste ontmoeting een digitaal CAD-ontwerp dat in samenspel wordt aangepast aan uw exacte wensen voordat het in productie gaat.

Een greep uit onze projecten

UMC

Voor het Utrechts Medisch Centrum hebben we diverse kantoren voorzien van standaard- en maatwerkinterieur, waaronder ook een schitterende boardroomtable.

Lees meer...