Lambrisering, plinten en vensterbanken

A1 Interieurstyling is gespecialiseerd in het vervaardigen en installeren van klassieke lambriseringen. In het ontwerp gaan we vaak uit van een aanpassing van de bestaande panelen in uw huis. Uiteraard kunnen we ook een nieuw ontwerp maken. De klassieke lambrisering krijgt een kleur naar uw wens voordat wij die bij u thuis inbouwen. Door de lambrisering van tevoren te spuiten of te beitsen verloopt de installatie een stuk sneller en blijven er slechts kleine zaken over om af te werken.

A1 Interieurstyling levert plinten in alle stijlen en houtsoorten, indien gewenst hoogwaardig afgespoten of gebeitst in elke kleur. U krijgt een ontwerp naar wens, inclusief snelle levertijden, ook als het gaat om aparte profielen.

Wij ontwerpen ook maatwerk vensterbanken. Desgewenst ontwerpen we de profielen van de vensterbanken apart. Dus voor de dikte, diepte, lengte en profielen zijn altijd maatwerkoplossingen mogelijk. Wij spuiten de vensterbanken in een dekkende kleur naar wens, of beitsen die zodat de mooie structuur van eikenhout zichtbaar blijft.

Een greep uit onze projecten

Tromp en van Eck Haarden en kachels

Haarden en kachels van Tromp en van Eck. Interieur van A1 interieurstyling. Zo krijg je sfeervolle en mooie vertrekken.

Lees meer...