Tekenkundig begeleiden

Van schets tot 2- en/of 3-dimensionale presentatie en bouwkundige tekeningen
Of het nu gaat om de keuze en uitstraling van een bepaald  materiaal, de inrichting van uw ruimtes, een sfeervol gevelaanzicht of een bouwkundig detail, wij kunnen uw wensen volledig weergeven. Zo krijgt u ruim voor de eventuele bouwvergunning al een idee van het uiteindelijke resultaat. De ontwerpen en visie van een architect worden veelal pas echt door de klant begrepen wanneer een project in zijn totaal is opgeleverd. Door het maken van een architectonische visualisatie zullen wij dit gevoel in een veel eerder stadium bij de klant naar boven halen. Nadat het model in een van onze programma’s gemodelleerd is, kunnen we door u gewenste materialen fotorealistisch toepassen.

Indien werktekeningen nodig zijn, produceren we de 2-D tekeningaanzichten en doorsnedes, met complete maatvoering en voorzien van materialenlegenda. Ook kunnen we de begroting maken, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent nog voor de offertes zijn aangevraagd. Zo weet u of budgettair alles binnen de kaders past.
Uiteindelijk staat het u vrij om te kiezen voor elke uitvoerende partij. In alle gevallen kunnen wij uw project (blijven) begeleiden.
 

Een greep uit onze projecten

Monumentale keuken

Een monumentaal pand vraagt soms om een monumentale keuken.

Lees meer...