Vergunningen

Bouwvergunningen zijn soms een noodzakelijk kwaad. Andere keren weer hard nodig. Hoe het ook zij, A1 Interieurstyling helpt u daarbij of neemt de volledige aanvraag voor haar rekening.

Deze zaken kosten veel tijd en om een gedegen aanvraag in te dienen moet er veel voorwerk gedaan worden. Tekeningen moeten worden gemaakt en formulieren moeten worden ingevuld. Bijlagen moeten worden toegevoegd en vaak word er na het indienen gereageerd met de vraag om extra bijlagen. En dat binnen een vastgestelde tijd. Lukt dat niet, dan bestaat de kans dat de aanvraag opnieuw moet worden ingediend, waardoor de bouw of verbouw vertraging kan oplopen.
Door ons de volledige aanvraag toe te vertrouwen, kunt u gewoon doorgaan met dagelijkse dingen als werk en gezin. Natuurlijk kost het u tijd, maar  beduidend minder dan wanneer u zelf alles moet regelen.
Het voordeel van deze trajectbegeleiding is dat wij bij vervolgopdrachten snel verder kunnen:  enerzijds door de reeds gemaakte tekeningen die als basis dienen en anderzijds doordat uw wensen al in grote lijnen bij ons bekend zijn. Het hoeft geen betoog dat dit erg veel tijd en geld zal besparen.
 

Een greep uit onze projecten

Keuken Maarn

Deze stijlvolle mooi gedetailleerde woning heeft als voorbeeld gediend voor het door ons gestylde maatwerkinterieur.

Lees meer...