Zakelijk en Particulier

A1 Interieurstyling maakt speciale projecten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit kan een combinatie zijn van producten, zoals boeken- of dossierkasten, conferentietafels, receptiemeubels, inbouwkasten en lambrisering, keukens, kastenwanden of badkamers.
Wij zijn in staat gehele projecten te maken en deze uit te voeren van ontwerp tot aan inbouw. Maar met evenveel gemak kunnen wij uw bestaande interieur voorzien van een aantal nieuwe onderdelen die naadloos bij de reeds bestaande stijl passen.
Onze focus ligt altijd op kwaliteit en stijl. Wij werken bij voorkeur met Europees hardhout of FSC gekeurd hout. Wij onderscheiden ons door de speciale, persoonlijke aandacht die we bieden aan u en aan uw project. Samen kijken we naar wat nodig en wenselijk is, de ontwerpen worden samen met u gemaakt en alle details spreken we met elkaar door. Wij werken met verschillende grafische programma’s om voor u een optimaal ontwerp te kunnen maken. Onze eigen mensen komen langs om eventuele metingen te doen en de details van de ruimte door te spreken.
Na dat eerste contact krijgt u een schetsmatig ontwerp en een offerte. Wilt u een volledig uitgewerkt, digitaal CAD-ontwerp, dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze worden voor de helft in mindering gebracht als u ons de opdracht geeft. In de voorbereidingsfase passen wij het plan aan uw exacte wensen aan voordat het in productie gaat. En tenslotte verzorgen onze eigen vaklieden de bouw in de onze fabriek en de installatie ter plaatse.

Ons motto is ‘alles is mogelijk, restricties bestaan alleen in het budget’.

A1 Interieurstyling verzorgt het ontwerp, de productie en de inbouw. De meubels en bouwkundige onderdelen vormen samen een heerlijke ambiance om als leefomgeving of als werkplek te dienen en zijn altijd zeer stijlvol. U kunt bij ons terecht voor uw gehele woning/ kantoor, of voor een gedeeltelijke aanpassing. Het resultaat van de gekozen materialen is bij elk project steeds weer verbluffend. Een blik op het werk van A1 Interieurstyling betekent kijken naar een stijlvolle, maar tegelijkertijd ook praktische werk- en/of leefomgeving.

Bij de productie van meubels met grote afmetingen zorgt de fabricage in hardhout of staal voor een hoge kwaliteit van de constructie. A1 Interieurstyling werkt zowel met de meest moderne computertechnieken als met ambachtelijke werkwijzen – denk aan zwaluwstaartverbindingen in de laden, massief gefreesde kroonlijsten en klassieke meubeltechnieken.
 

Een greep uit onze projecten

Tromp en van Eck Haarden en kachels

Haarden en kachels van Tromp en van Eck. Interieur van A1 interieurstyling. Zo krijg je sfeervolle en mooie vertrekken.

Lees meer...