Voorliefde voor functioneel design.

A1 Interieurstyling heeft een voorliefde voor stijlvolle, maar tegelijkertijd praktische oplossingen in ontwerpen voor wonen en/of werken. Daarbij passen onze vakmensen zowel de meest moderne, computergestuurde technieken toe als de vertrouwde, ambachtelijke. Denk hierbij aan zwaluwstaartverbindingen, gefreesde massieve kroonlijsten en klassieke meubeltechnieken. Als moderne tegenhanger maken wij ook minimalistisch design, uitgevoerd met de modernste computergestuurde technieken. Onze focus ligt op kwaliteit en stijl. Wij werken bij voorkeur met Europees hardhout of FSC gekeurd hout. Bij de productie van meubels met grote afmetingen zorgt dit hout voor een hoge kwaliteit van de constructie.

Wij voeren projecten uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. U bedenkt het en wij ontwerpen en maken het: inrichtingen van bedrijfs- en kantoorgebouwen, op maat gemaakte conferentietafels en receptiebalies. Maar ook inbouwkasten en lambriseringen in bijzondere maten, keukens, kastenwanden, badkamers en nog veel  meer. Wij voeren het project uit van ontwerp tot productie en inbouw van maatwerk en fabrieksmeubels. Maar wij kunnen met evenveel gemak uw bestaande interieur voorzien van een aantal nieuwe onderdelen die geheel opgaan in de bestaande ruimte. Zo past het nieuwe element naadloos in de bestaande stijl en behoefte.
Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we elk project en u als klant geven. Alle details spreken we graag grondig met u door. Samen met u kijken we wat nodig en wenselijk is. Zo vertalen wij uw wensen naar de mooiste aanvulling op uw interieur. Het resultaat van de gekozen materialen is bij elk project steeds weer verbluffend. Overtuig uzelf hier met een blik op de gerealiseerde werken.

Wij weken met verschillende grafische programma’s om voor u een optimaal ontwerp te maken. Onze eigen mensen komen langs om eventuele metingen te doen en de details van de ruimte door te spreken. Na een eerste ontmoeting krijgt u een schetsmatig ontwerp en een offerte. Wilt u een volledig uitgewerkt, digitaal CAD-ontwerp, dan zijn hier kosten aan verbonden – die overigens voor de helft weer in mindering worden gebracht als u ons de opdracht verstrekt.
Bij opdracht passen wij het plan in samenspraak met u aan op uw exacte wensen voordat het definitief in productie gaat. Tot slot verzorgen onze eigen vaklui ook de bouw in onze fabriek en de installatie ter plaatse.
Ons motto is: ‘Niets is onmogelijk, behalve budgettair’.  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een greep uit onze projecten

Keuken Maarn

Deze stijlvolle mooi gedetailleerde woning heeft als voorbeeld gediend voor het door ons gestylde maatwerkinterieur.

Lees meer...