Hoe wij te werk gaan

Idee?
Veel mensen hebben vaak de mooiste ideeën over de inrichting van zowel hun huis als hun werkplek. Maar om die te vertalen naar de praktijk is soms een probleem. Bij A1 Interieurstyling bespreken wij uw ideeën en bekijken de haalbaarheid. In samenspraak met u werken wij het idee uit tot een ontwerpconcept.

Ontwerp
Als het concept gereed is, gaan we over tot het definitief ontwerpen. Dit gebeurt met behulp van 3D computerapparatuur, wat een reëel visueel inzicht geeft. Zo kunt u zich het juiste beeld vormen van de praktische uitvoering. Aan de hand van het ontwerp overleggen we met u welke materialen we gaan gebruiken.

Realisatie
Als het definitieve ontwerp is goedgekeurd, gaan we het project realiseren. Dankzij de duidelijke en uitgebreide ontwerpen kunnen we dit tot op het kleinste detail in onze moderne werkplaats voorbereiden. Dit garandeert een montageperiode op locatie, binnen een zeer kort tijdsbestek en volgens een strakke planning.

Trajectbegeleiding
Een aanpassing in uw interieur is een traject dat zich over een langere periode kan uitspreiden en soms gefaseerd verloopt. Vaak zijn er diverse partijen bij betrokken. Wij bieden u de mogelijkheid om het gehele traject, van ontwerp tot en met realisatie, te begeleiden. Hierdoor krijgt u, als opdrachtgever, één aanspreekpunt. U hoeft geen kostbare tijd te steken in het controleren van alle werkzaamheden, maar legt alles in onze vertrouwde handen. Door de jarenlange samenwerking met architecten, aannemers en installateurs hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Dit vrijwaart u, zoveel als mogelijk is, van onverwachte problemen.

Zonodig leveren we turnkey op: uw leef- of werkomgeving is dan klaar om te betrekken.
 

Een greep uit onze projecten

Keuken in de Stal

Dat is nou één van de voorbeelden van het hebben van een boerderij.

Lees meer...