Over ons

De mensen achter A1 Interieurstyling zijn ambachtslieden. Mensen met een passie voor meubels, materialen, kleuren en toepassingen.  Maar wel ambachtslieden die met hun tijd zijn meegegaan. Mensen die de trends kennen, maar de klassieke ontwerpen niet zijn vergeten. Vaklui, die weten waar ze een bestaand ontwerp kunnen kopen, maar die ook achter de tekentafel op computer kruipen om die tekeningen aan te passen tot die perfect zijn. De optimale oplossing, dat moet het resultaat zijn.
A1 Interieurstyling legt zich toe op het ontwerpen, construeren en plaatsen van nieuwe interieurs. Daarnaast restaureren wij ook traditionele interieurs en herstellen we oude  betimmeringen.  Ook realiseren we uitbreidingen die aansluiten bij het bestaande interieur en de inrichtingsstijl.
Wij werken op ambachtelijke wijze met ultramoderne gereedschappen en machines aan meubilair, keukens, badkamers en woonruimten. Hierbij maken we bewust de keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen en inpassing van technieken die de leefbaarheid naar het hedendaags niveau  brengen. Juist in tijden van crisis houden we hieraan vast, omdat we geloven dat de enige juiste koers is om ook op termijn het bereikte topsegment niet kwijt te raken door slechte kwaliteit die mensen jaren lang blijft achtervolgen terwijl ze de prijs al lang vergeten zijn.

Bekijk ook...

Een greep uit onze projecten

Keuken met betonnen blad

Ter plaatse ontworpen met krijt op de vloer.

Lees meer...