Woninginrichting

Of u nu een complete woninginrichting wenst, of liever een deel van de woninginrichting wenst uit te besteden, bij A1 Interieurstyling bent u aan het juiste adres. Het is ons doel om een origineel interieur te ontwerpen, dat past bij uw levensstijl.

We ontwerpen het niet alleen, we maken het vervolgens ook zelf. Zo zorgen we ervoor dat uw interieurwensen perfect uitgevoerd worden. En heeft u nergens omkijken naar. Wij maken daarbij gebruik van duurzame, functionele materialen.

Contact

Bel ons

0184 – 600 782

Ontwerp

Allereerst brengen we uw wensen in kaart. Daarbij kijken we ook naar uw levensstijl, persoonlijkheid en de mogelijkheden van de ruimte. Dit vertalen wij samen met u naar een ontwerpconcept.  

Vervolgens gaan we over tot het definitief ontwerp met behulp van 3D computerapparatuur. Dit geeft een reëel visueel inzicht. Zo kunt u zich het juiste beeld vormen van de praktische uitvoering. Aan de hand van het ontwerp overleggen we met u welke materialen we gaan gebruiken.

Realisatie

Als het definitieve ontwerp is goedgekeurd, gaan we het project realiseren. Dankzij de duidelijke en uitgebreide ontwerpen kunnen we dit tot op het kleinste detail in onze moderne werkplaats voorbereiden. Dit garandeert een korte montage periode op locatie, en een strakke planning.